dimecres, 7 de gener del 2015

Una bosseta per la Mar

Huolaaaaa!!!! BON ANY NOU A TOTHOOOM!!!! Sí, ho sé, he estat "absent" durant bastant de temps, he tingut moooooolta feina ajudant els Reis Mags d'Orient i gairebé no he tingut temps per res!!!! Jejejeje... Així que encetem l'any amb un dels regalets que he estat fent: una bosseta a ganxet per la Mar, una de les cosinetes del Lluís!!! En realitat me l'havia demanat per al seu aniversari, però com que ja s'acostaven les festes nadalenques doncs li va portar el Pare Noel per encàrrec, jijiji :P
Està feta d'una sola peça, variant els punts a la part de la solapa. Té un botonet per a poder tancar-la i, a més, porta unes flors per decorar la nansa; i tot en color lila i blau, a petició de la seva destinatària :)
El patró el podeu trobar a la pàgina Tejiendo Perú, una pàgina formidable per a les addictes al ganxet o ganxetàires com jo, jeje (hi ha una pila de patrons tots fets per la mateixa senyora).
Si us agrada tant com a la Mar quan el va veure -em va fer una forta abraçada!!! Guapaaaa!!!!- em dóno per super satisfeta!!!! :)






Detallet de les floretes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada